Tuesday, January 18, 2011

Baby Hariz....baby ke?


Hariz rindu dgn walker die.Sy tak perasan ms bile die masuk dlm walker ni,sedar2 die kuar dr bilik dgn walker ni.




Siap nak angkat walker buh atas tilam.Sabo jelaaaaa.Sy risau seat walker tu tak mampu tampung berat baby besar ni.Dah lame dah sy tak timbang berat die,last timbang haritu berat die 12kg .Dgr mcm ringan tp bile dukung rs mcm nak tercabut pinggang.

Mainla puas2 sementare adik belum boleh gune lg walker ni,sok adik dah kuat dah boleh duduk turn adik pulak lah gune walker ni

 Kalau hariz baring rapat2 gini sy kene extra careful sbb kang tibe2 jer kepale adik die kene lepuk.Kesian adik fitri tp takpe sok adik dah besar kamu bergustila berdua

Untuk pengakhiran,sy selit gambar adik fitri yg comel ni*wink*

HAPPY WORKING!

1 org nak conteng on "Baby Hariz....baby ke?"

Syima ~Mama Kyra~ on January 29, 2011 at 2:31 AM said...

seb tak roboh walker tu..

hariz..hariz..hehehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez