Friday, January 14, 2011

Idea kreatif daddy


Sejak fitri dah pandai main air liur ni,setiap ceruk rumah pasti ade tinggalan berharge dr sy.Yer..rambut sy dlm proses tumbuh semule dan dlm erti kate lain rambut sy sedang dlm fasa keguguran.Bangun tido pasti ade jer rambut terlekat kat sarung bantal tu

Mmg rimaskan kalo tgk rambut bersepah2 kat lantai tp mz ade care penyelesaian tersendiri.Die gunekan seletep utk kutip rambut yg bersepah2 tu...hahahaha....bijak ler laki aku ni.Mule2 tu mmgla die buat sendiri tp si hariz pantang tgk mende2 baru so die pon nak jgk buat mcm daddy die buat.Ha..skang ni keje2 mengutip rambut mummy dah jd tugasan harian hariz.Eh..sy bukanla mendera anak,cume mengajar die mengemas umah.
Itu tgn comel hariz
 
 Hariz leka mengutip rambut sy......hehehehe
Ambik ko..sampai ke bwh meja die kutip.Punya rajin anak bujang sy ni     
 gembira die dpt berbakti kepada ibu dan bapa.....:p

dan inilah hasil dr keje keras hariz.

Rumah sy sekarang ni tidaklah bersepah sgt dgn rambut2 dan habuk2 lagi.Kwn2 lain boleh la cube satu lagi idea kretif daddy hariz ni :).

3 org nak conteng on "Idea kreatif daddy"

faradel said...

hariz mcm sdg main cari brg tersembunyi plak..heheh

Syima ~Mama Kyra~ on January 16, 2011 at 11:58 PM said...

tak try lg kat kyra.
solotep kat rmh dah abis..kena beli nt :D

ok dah ambil tag..thks
gud luck :)

anna on January 18, 2011 at 11:56 AM said...

dell:hahaha...brg tersembunyi tu rambut mak die la...:p

kak syima:beli jgn tak beli

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez