Thursday, April 7, 2011

Disney On Ice:World of Fantasy


Hariz was so excited watching the show.At first i tot die akan takut ke ape sbb hariz tak boleh dgr muzik yg kuat atau xtra kuat like concert atau majlis kahwin yg pasang lagu mcm nak suh seluruh kampung dgr tu.When we get into the stadium,the show has started,det time CARS show dah nak abis dah tp smpt gak tgk kereta2 dlm kartun CARS tu...comel!!
Lets pic do the talking.Hariz happy sy double happy.





Maybe next time boleh bwk lg hariz pg tgk disney on ice

Syhhh...hariz tgh fokus tu
 with luvly aunties
break before 2nd half show

ape-ke-name-tah princess ni,sebok sgt dok snap gambo



 **kualiti gambar kurang elok due to kamera hp tak berape nak canggih

0 org nak conteng on "Disney On Ice:World of Fantasy"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez