Tuesday, May 31, 2011

Friendship Award

0 org nak conteng
TQ to nieza hadiahkan award ni kepada sy.May our virtual friendship lasting 4eva

Friday, May 20, 2011

Le Tour de Taman Kepong....part 2

2 org nak conteng














Melayan hariz main basikal kat taman kepong.Wah!wah teruja sungguh sampai rs nak keliling satu taman si hariz ni.,berpeluh ketiak mak melayan die.Cuace pon baik2 jer dan org pon penuh.Terase mcm wiken pulak padehal cuti wesak jer

Ade gaye bapa mithalikah?hehehehe

Dah lame tak citer pasal BF journeykan....next entry sy akan stori mori psl my bf journey and my latest EBM.Eh...dekat nak pose ni,harus ade persediaan awal,mn la tau....langit tidak selalunya cerahkan!

Sekian

Tuesday, May 17, 2011

Le Tour de Rumah....part 1

0 org nak conteng


 Sy suke gambar ni :),nmpk gigi fitri yg br nak kuar tu





**Gigi Fitri mule keluar ms umur die 7bulan

Monday, May 16, 2011

Solat Jemaah dgn Atok

0 org nak conteng
Bukan sy...bukan fitri...bukan mz...habis tu siape yer solat jemaah dgn atok
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Abg hariz lah yg solat jemaah dgn atok tp mcm tak jemaah je kan sbb makmum lg cepat dr imam.Hahahaha...imam tak bg salam lg die dulu dah bg salam.Pastu nmpk pulak mummy ni ha dok amik2 gmbr,boleh pulak berlari2 tgglkan saf nak tgk gambar sendiri.




 tibe2 tgh solat dtg lari2 kacau adik fitri pastu melalak2 smpai kuar air hidung sbb kene sakat ngn makcik die.Habis batal wuduk sbb dah penat melalak die rs nak kucil pulak.Mcm2 hal la hariz ni.

**Hariz is totally free from diapers ketika berjage even waktu siang atau mlm, die hanya pakai pampers ketika nak tido waktu mlm sahaja.Belum berani tak pakaikan pampers waktu tido mlm sbb pampers die tak pernah kering kalo die bangun pg.

Thursday, May 5, 2011

RON 97 naik lagi??????????

0 org nak conteng
Haish...ape nak jadi ni,asyik naik jer,turunnya tak penah pon.Baguslah PM kite kali ni.HEBAT!sbb semua naik tp gaji ajer tak naik2.Skang ni pon asyik mkn ikan jer sbb ape..sbb rege ayam pon naik.Giler mahal ayam skang.

Nasib baik R97 jer yg naik while R95 menten.Sy lega sbb kami adalah pengguna setia RON95.Kenape sy gune R95??kerana sy menggunakan RON95+MygreenOil.Ade org kate gune 95 tak baguslah,takde performancelah,low class lah dan macam2 lagi lah,tp according to pengguna2 yg menggunakan RON95+MGO,it is better use 95+MGO rather than 97 sahaje.Saya setuju!!!!Sape setuju lagi angkat tangan anda.

Seluruh keluarga saya menggunakan RON95+MGO,abah saya kate kos minyak pergi balik dr kuantan ke perlis hanya RM200.Jimat ke??Mmg jimatlah weh!!sape kate tak jimat tu sy tatau lah,mungkin die tokei pump minyak kot

Ini adalah bacaan dr monitor kereta suami sy.Yer..suami sy punye kereta bukan sy punye okey!sy hanya ade LRT-Putra jer.

Fuel Consumption 8.6 km per liter RON97 means 1liter petrol boleh pg sejauh 8.6km sahaja
 Fuel Consumption 11.7 km per liter RON95 + MGO
Bacaan sebaik sahaje enjin kereta dihidupkan selepas mengisi tangki minyak

Fuel Consumption 14.4 km per liter RON95 + MGO
 Dan slps kereta bergerak kesana kesini reading utk fuel consumption jadi semakin tgg.So ape kata anda??MGO mmg menjimatkan minyak dan bukan tu jer, enjin kereta menjadi smooth.Tak percaye???Cube dulu baru rasa perbezaaannya.

Harge sebotol MGO tak mahal,cume RM10 ajer dan ia bukannya utk sekali pakai malah 1 botol tu boleh pg at least 3 kali pengisian minyak.Mmg jimat!

Nak tau lebih lanjut tentang produk ini dan juga testimoni dr pengguna2 kereta sila bace MAJALAH PUTERA RACING

CONTEST NAMA ADIK KYRA

1 org nak conteng

Contest ni sempena kedatangan org baru dlm family kami bulan depan Insyallah 25 may 2011 adik kyra coming in the world..

If Lin carrying baby girl name adik kyra would be Khalisha Adelia


and if Lin carrying baby boy name adik kyra would be KhairAdam
 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez