Thursday, May 5, 2011

RON 97 naik lagi??????????


Haish...ape nak jadi ni,asyik naik jer,turunnya tak penah pon.Baguslah PM kite kali ni.HEBAT!sbb semua naik tp gaji ajer tak naik2.Skang ni pon asyik mkn ikan jer sbb ape..sbb rege ayam pon naik.Giler mahal ayam skang.

Nasib baik R97 jer yg naik while R95 menten.Sy lega sbb kami adalah pengguna setia RON95.Kenape sy gune R95??kerana sy menggunakan RON95+MygreenOil.Ade org kate gune 95 tak baguslah,takde performancelah,low class lah dan macam2 lagi lah,tp according to pengguna2 yg menggunakan RON95+MGO,it is better use 95+MGO rather than 97 sahaje.Saya setuju!!!!Sape setuju lagi angkat tangan anda.

Seluruh keluarga saya menggunakan RON95+MGO,abah saya kate kos minyak pergi balik dr kuantan ke perlis hanya RM200.Jimat ke??Mmg jimatlah weh!!sape kate tak jimat tu sy tatau lah,mungkin die tokei pump minyak kot

Ini adalah bacaan dr monitor kereta suami sy.Yer..suami sy punye kereta bukan sy punye okey!sy hanya ade LRT-Putra jer.

Fuel Consumption 8.6 km per liter RON97 means 1liter petrol boleh pg sejauh 8.6km sahaja
 Fuel Consumption 11.7 km per liter RON95 + MGO
Bacaan sebaik sahaje enjin kereta dihidupkan selepas mengisi tangki minyak

Fuel Consumption 14.4 km per liter RON95 + MGO
 Dan slps kereta bergerak kesana kesini reading utk fuel consumption jadi semakin tgg.So ape kata anda??MGO mmg menjimatkan minyak dan bukan tu jer, enjin kereta menjadi smooth.Tak percaye???Cube dulu baru rasa perbezaaannya.

Harge sebotol MGO tak mahal,cume RM10 ajer dan ia bukannya utk sekali pakai malah 1 botol tu boleh pg at least 3 kali pengisian minyak.Mmg jimat!

Nak tau lebih lanjut tentang produk ini dan juga testimoni dr pengguna2 kereta sila bace MAJALAH PUTERA RACING

0 org nak conteng on "RON 97 naik lagi??????????"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez