Monday, May 16, 2011

Solat Jemaah dgn Atok


Bukan sy...bukan fitri...bukan mz...habis tu siape yer solat jemaah dgn atok
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Abg hariz lah yg solat jemaah dgn atok tp mcm tak jemaah je kan sbb makmum lg cepat dr imam.Hahahaha...imam tak bg salam lg die dulu dah bg salam.Pastu nmpk pulak mummy ni ha dok amik2 gmbr,boleh pulak berlari2 tgglkan saf nak tgk gambar sendiri.




 tibe2 tgh solat dtg lari2 kacau adik fitri pastu melalak2 smpai kuar air hidung sbb kene sakat ngn makcik die.Habis batal wuduk sbb dah penat melalak die rs nak kucil pulak.Mcm2 hal la hariz ni.

**Hariz is totally free from diapers ketika berjage even waktu siang atau mlm, die hanya pakai pampers ketika nak tido waktu mlm sahaja.Belum berani tak pakaikan pampers waktu tido mlm sbb pampers die tak pernah kering kalo die bangun pg.

0 org nak conteng on "Solat Jemaah dgn Atok"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez