Monday, July 18, 2011

Akhirnya....."kau" datang jua

2 org nak conteng
Harini selepas 10bulan 8 hari "kwn baik" datang melawat saya dan begitulah akan terjadi setiap bln sehingga fitri dpt adik nanti. Adusss...hancur harapan sy utk berpuase genap 30hari thn ni tp rsnye sy masih boleh menyimpan harapan jika miss P itu sekadar singgah utk bertanye khabar sahaje.hehehe...fikir yg positif positif sahaje yer.

Itu sahaje utk harini....SEKIAN

Monday, July 4, 2011

Cerita anak-anak

2 org nak conteng
Saya kongsikan kegembiraan sy dgn hasil pagi ini :).Tak sangke masih boleh dpt banyak ini ketika umur fitri dah hampir 10 bln.
Hariz and his building block.Tatau la ape yg die imejin ms buat mende alah ni yg penting he knows to differentiate colour.Ms tgh buat tu beriye2 separatekan each colors but end up campur2 jgk kaler bangunan die,agaknye tak ckp blok la tu...nt mummy bgtau daddy suh beli block yg banyak2 yer hariz.





ok..these pictures taken dah lame dah,ms tu daddy got work to do sekitar bangsar so fitri ditinggalkan sekejap bersama2 saya di opis.Sy letakkan die diatas meja.Tibe2 ade kakak kat sini ckp "eh..mcm anak patung pulak ana buh fitri kat atas meja ni"
Lihat...anak patung ini telah mengganas,siap kaki naik kat atas telefon.



Eh..gambar fitri lagi la. Ini adalah 2 batang gigi yg rasenye dah keluar habis tp baru2 ni sy terperasan gigi atas die pon dah nak kuar lg sebatang.Ooo...sekarang fitri dah tak mkn bubur blend,senang keje mak,takyah basuh blender hari2.
Sekeping gambar hariz beruniform sekolah. Amik dr blakang dulu,soon sy apdet muke keriangan hariz dr depan pulak yer.
 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez