Monday, July 4, 2011

Cerita anak-anak


Saya kongsikan kegembiraan sy dgn hasil pagi ini :).Tak sangke masih boleh dpt banyak ini ketika umur fitri dah hampir 10 bln.
Hariz and his building block.Tatau la ape yg die imejin ms buat mende alah ni yg penting he knows to differentiate colour.Ms tgh buat tu beriye2 separatekan each colors but end up campur2 jgk kaler bangunan die,agaknye tak ckp blok la tu...nt mummy bgtau daddy suh beli block yg banyak2 yer hariz.





ok..these pictures taken dah lame dah,ms tu daddy got work to do sekitar bangsar so fitri ditinggalkan sekejap bersama2 saya di opis.Sy letakkan die diatas meja.Tibe2 ade kakak kat sini ckp "eh..mcm anak patung pulak ana buh fitri kat atas meja ni"
Lihat...anak patung ini telah mengganas,siap kaki naik kat atas telefon.



Eh..gambar fitri lagi la. Ini adalah 2 batang gigi yg rasenye dah keluar habis tp baru2 ni sy terperasan gigi atas die pon dah nak kuar lg sebatang.Ooo...sekarang fitri dah tak mkn bubur blend,senang keje mak,takyah basuh blender hari2.
Sekeping gambar hariz beruniform sekolah. Amik dr blakang dulu,soon sy apdet muke keriangan hariz dr depan pulak yer.

2 org nak conteng on "Cerita anak-anak"

Syima ~Mama Kyra~ on July 5, 2011 at 3:16 PM said...

Mcm pasan fitri lebih suka gelak dr hariz masa kecik2 dulu kan..betul ke?

comel beg thomas hariz..terkedek2 hariz tarik..kekeke

anna on July 6, 2011 at 12:26 PM said...

eh..k.syima pon perasan yer tp btol la fitri lebih mesra alam compared to hariz ms kecik dl
haih....jenuh nak cr beg tomas troli gini

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez