Sunday, August 7, 2011

Hariz is THREE!!!






Hari ini genap umur hariz 3 tahun.Selamat hari lahir yg ke-3 hariz!!!!!!!.Tahun ni sambut besday hariz kat umah jer same2 dgn daddy dan adik fitri. Pg tesco dan suh hariz pilih mainan ape yg die nak.

Hariz yg nakal,kadang2 syg kat adik tp kadang2 buat jgk adik.5 hari fitri dalam wad, nampak jer muke fitri terus lari dan peluk adik die.Rindu rupenya hariz kat fitri.Sy igt die dah lupe kat fitri.

Untuk hariz....

Mummy,daddy dan adik doakan semoga hariz sihat2 selalu,jadi anak dan abg yg baik dan jgn nakal2 mummy,daddy dan adik sygggggggg kat abg hariz.Muahmuahmuahmuah

2 org nak conteng on "Hariz is THREE!!!"

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ on August 7, 2011 at 8:33 PM said...

Happy B'day hariz!! celebrate kat umah je yea hehe biasa la budak2 adik depan mata dia nk buli,bila adik xde asyik dok menanya je adik mana hehhe

anna on August 8, 2011 at 8:08 AM said...

TQ lin....tau takpe,bl adik takde br rs rindu

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez