Saturday, September 10, 2011

Fitri sudah SETAHUN


Assalamualaikum


Bg laluan utk entry khas ulangtahun Fitri yg pertame.Kendian kite sambung cerite raye@langkawi okay!

Setahun fitri ::

*gigi dah ade 6 batang.Cepat betul la gigi fitri ni keluar.Hok 4 batang yg atas bwh tu mmg dah habis kuar tgl lg 2 btg bahagian atas tersipu2 nak kuar.
*minum susu dah kurang sbb die kuat mkn!Sbb dah ade banyak gigi senang boleh bg die mkn nasik
*Suke buli abg hariz.Pantang tgk abg hariz relak tgk tv smbil minum susu konfom die terkedek2 merangkak nak ambik botol susu abg die
*mulut riuh mcm bertih jagung
*suke main kejar2 dgn abg hariz.Habis die pusing keliling meja konon2 nak lari lah dr hariz sampaikan kdg2 lupe diri nak pegang meja.Ewah ewah....nasib baik tak tersembam ke lantai muke tu
*boleh jln few step.fitri ni lmbt sikit jln compared to hariz umur sethn dah boleh berlari


Ape lagi yer.....mak hilang ingatan buat seketika la. Yg pasti lengkap setahun misi penyusuan susu ibu utk Fitri.Alhamdulillah....semoga sy dpt meneruskan utk 6 bulan lagi dan 6 bulan seterusnye. Mari kite terjah DF yg comel itu
 Stok bln 6.Nasib baik ade beberape ketul ajer,tak perasan ade satu plastik tu sebenarnye stok dr 27/6-30/6
 EBM Julai,pon tak berape nak banyak sbb fitri pulun stok bln 7 bln pose aritu.
 Dan ini adalah stok bln 8 aritu.Ms bln pose aritu average hasil yg sy dpt dlm 15oz sehari tp kdg2 ade dpt lebih dan kdg2 dpt kurang.
Ini pon stok bln 8 aritu.

 Stok utk bln 9 masih belum dipindah dr peti 2 pintu ke DF,bl agak2 dah tak muat ruang br stok2 tu akan berpindah rumah.Ape yg sy rs sgt best ms bln puase aritu ialah.........................................................





















































































































berat sy sgt banyak turun menjadikan berat sekarang adalah 50kg.Weeeehuuuu....i like!!!Terima kasih kepada BF dan fitri atas kerjasama ini.Harap berat ini kekal lah hendaknye kerana OH adalah berderet2 mengambil barisan masing2.Hehehehehe.



Hafiey Fitri,
Didoakan supaye fitri membesar menjadi seorg anak yg soleh dan yg berjaye didunia dan akhirat. Mummy,daddy dan abg hariz sygggggggggg kat adik!muahahahahaha

3 org nak conteng on "Fitri sudah SETAHUN"

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ on September 11, 2011 at 8:42 AM said...

happy b'day fitri !!!
semoga jadi anak yg mendengar kata..

mummy xde party ke hehhehe

Syima ~Mama Kyra~ on September 11, 2011 at 10:41 AM said...

ep besday fitri :)

milestone fitri sebijik cam milestone cik kyra time setahun..cam sama je perangai depa kan! :) :D

anna on September 13, 2011 at 12:17 PM said...

lin:TQ.....bajet burst la,beli sepotong kek syer 4org jer...hehehe

k.syima:TQ....yeke,mst manje terlebih mcm fitri,suke merengek2 buat2 nangis

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez