Tuesday, October 11, 2011

Fitri dah dpt lesen P!!!


Ms usia fitri 12 bulan haritu die hanya lulus lesen L ajer tp menginjak usianya 13 bulan die dah lulus lesen P....yeay!!!!!

Dek kerana dah lulus lesen P maka die sgtla teruja utk berjalan tp bile dipakaikan kasut die buat muke pelik pulak.Sibuk nak cabut kasut tu....sabo jela dik,eh!bkn adik ajer yg teruja bl dpt kaki, abg hariz pon teruja same,di ajak adiknya bermain lumba lari dlm rumah.Habis keseluruhan ceruk rumah jd playground dorang.

Port paling digemari ialah buaian dan bwh meja.

Port bwh meja PC hanyalah kegemaran Fitri. Pandai tu berdiri separuh bdn jer sbb takut terhantuk kat meja pc.
video
Port ke 2 fitri, kdg2 tersangkut gak kaki kat celah2 buai tp ttp menjadi fav.spot especially utk main cak2 mcm dlm video ni.

Masuk harini dah 4 hari sy tinggal berdua dgn Fitri sbb hariz masuk wad so mz temankan sepjg hariz kat hospital lgpon sy sendiri pon kurang sihat demam asyik on off ajer.Mujur sikecik comel tu sihat. Hopefully cptla hariz boleh discaj, kesian fitri takde geng nak main.

Okla nak pg merehatkan diri sementare fitri tgh tido.Kepale dah tingtong pas mkn ubat selsema ni.Doakan kami semua cpt sembuh yer.AMIN

3 org nak conteng on "Fitri dah dpt lesen P!!!"

:: Princess Violet :: on October 11, 2011 at 2:02 PM said...

ana..kenapa???

anna on October 12, 2011 at 11:28 AM said...

kenape ape mimi?

Syima ~Mama Kyra~ on October 23, 2011 at 11:00 PM said...

baru dpt tgk video fitri..
Terkedek2 dia..hehe..

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez