Thursday, October 6, 2011

Hari Sukan dan Jamuan Raye Taska Hariz




Cerite sgtla dah basi tp sbb tgk gmbr tu terperuk duk dlm folder tak berusik2...kite kasik can la gmbr ni masuk dlm blog lgpon blog dah lame betul tak apdet since last entry fitri setahun aritu,fitri pon dah nak masuk setahun sebulan pon
 The event was held at Presint 15 Putrajaya.Sgtla jauh dr gombak hokey!terpaksela kami bgn awal mcm nak pg keje hari sabtu tu
 Ok..ni budak2 tgh buat aksi ciken dance.Comel sgt la dorang ni menarik ciken dance.
 Ni sukan utk budak umur 4thn.Hariz tak masuk pasal die baru umur 3thn
 Disebabkan padang tu sgtla close dgn fountain dan playground maka budak2 tidaklah fokus utk bersukan termasukla hariz.Dorang lebih fokus kepada playground dan fountain tu.
 Breastfeeding adalah sgt indah.Isn't it?
 Peace daddy
 Ticer hariz tp yg hujung sekali tu bukan ticer yer ibu2
Seronok depa ni main air,nasib baik takde yg nak bukak baju mandi dlm air ni

Selain game utk budak2 ade jgk game utk parents tp disebabkan kami ade handbeg sorang satu terpaksela lupakan niat utk join game utk parents.Lupe pulak nak gtau yg hari sukan dan jamuan raye taska ni dibuat sekali dgn cawangan taska Naluri yg lain sekitar KL dan juara keseluruhan adalah cawangan taska hariz.Yeay!!!!!

Rs mcm syok sendiri pulak apdet blog kali ni.....kekeke,ke tiap2 kali apdet blog mmg syok sendiri.Ape2 jela kan.Buat ms skang ni takde idea la nak draft pjg2 setiap entry.Yg mane smpt jela,nak buh gmbr je rs mcm tak bes la pulak,so citerla sikit2,yg penting blog updated kan!

1 org nak conteng on "Hari Sukan dan Jamuan Raye Taska Hariz"

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ on October 6, 2011 at 8:50 PM said...

kuar dah citer sukan hariz hehhe lin punya citer sukan baru part 1 banyak part nk buat sbb kyra join semua game ngan mak bapak pun join hehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez