Monday, November 7, 2011

Happy Birthday Damia dan Fareq


It was double celebration eh bkn double but triple actually since damia and her mama are sharing their birth date dan sy pula senang hati dpt mkn free selame 2 hari and yg penting i dont have to cook for lunch utk 2 hari yeay!

daddy was so "teringin" nak mkn nasi beriyani and nasi kerabu.Entah ape kene die tibe2 nak teringin2 pulak.Eh eh eh.....i am not pregnant ok!tp kalo pregnant pon ape salahnye kan but unfortunely mmg sy tidak pregnant.

This is a birthday girl yg akan menjadi kakak soon.

Menu utama on damia s birthday adalah nasi beriyani!Daddy adalah org yg sgt eksaited utk memenuhi jemputan pada harijadi damia.Lega hatiku kerana tidak perlu meng'gugel' resepi nasi beriyani atau tidak perlu ke kedai2 mamak utk menikmati nasi beriani.

Kek angry bird ni sgt sedap walaupon rupe die agak sedikit menakutkan dgn bulu2 krim itu.Eh..krim bulu2 tu pon sedap.Rs nak mkn banyak tp kang org lain nak mkn tinggal kotak jer :p


Dan ini birthday boy fareq.Umur die same dgn hariz bezanya cume bulan aje.


Disebabkan nasi kerabu on fareq birthday sedap sehingga menjilat jari maka kami terpaksa menapau sedikit nasi dan lauk2nya utk dibawa pulang ke rumah.Hohohohoho

So ape yg dihajati oleh daddy telah difulfill di majlis harijadi damia dan fareq tp i still hv to cook spageti sbb tibe2 die kate rs nak mkn spageti pulok.Sabo jela kan,nasib baik masak spageti senang banget. Lepas ni sy pulak lah rs nak teringin2 tp nak teringin2 handbeg LV ke COACH ke...boleh gitu?Hihihihihi

And these some of the happy faces hariz and fitri




**tgg pak anjang depa ni uplod gambo kemain lg lmbt,ni pon gmbr dr kamera sendiri

0 org nak conteng on "Happy Birthday Damia dan Fareq"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez