Wednesday, November 9, 2011

Jom servis SPECTRA 3 sendiri di rumah


Dulu kan sy pernah cerite yg suami sy kate mesin pam sy berbunyi mcm katak.Apakah??. Sekarang spectra 3 sy tu sudah tidak berbunyi grong greng grong greng lg.


Sy htr servis ni percuma jer tau tak kerana org yg tlg servis ialah
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**

Org yg komplen mesin sy ni bunyi mcm katak la yg servis.Hihihihi.....sape suh ckp banyak kan.







Tgk jela gambar sbb sy tak reti nak explain setiap brg dan ape yg tgh dibuat oleh tukang servis ni.Ape yg sy tau bunyi katak tu dah gone slps diservis oleh daddy.I LAP u la daddy.MUAHHHH

tapi tapi tapi......esoknya bile sy nak mengepam,tiub tu asyik tercabut jer,stress sy asyik nak kene pegang jer sampai rs mcm nak tercabut leher ni dok tertunduk2.Bile sy mengadu tau tak ape yg handyman sy tu buat,die potong jer terus bahagian atas dan bwh tiub tu.Ceh...apesal la sy tak terpk nak buat mcmtu kat opis kan!

Sekarang spectra 3 sy tu sudah beroperasi seperti sediakala tp sy rs perah menggunakan tgn lebih efisen lah dr gune mesin pam ni. I easily can get 5oz bile gune teknik marmet compared to pump using spectra 3.

Fitri now dah masuk 14 bulan and i have 10 more mths to go.Keep on pumping bebeh!!!!


5 org nak conteng on "Jom servis SPECTRA 3 sendiri di rumah"

Syima ~Mama Kyra~ on November 9, 2011 at 11:54 PM said...

Pasni daddy fitri bole la bukak kedai pomen "pump servise" :D

anna on November 10, 2011 at 2:09 PM said...

boleh boleh...caj sevis kasik murah sikit dr dealer....hehehe

Anonymous said...

hi sis,nape xleh tgk pic ni...

Nor Diana Yahaya on March 6, 2015 at 1:40 PM said...

a ah sis.nk tgk pic tk boleh...nak gak repair sendr

Unknown on September 26, 2016 at 11:27 AM said...

TAK BOLEH view pic. huhu

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez