Wednesday, November 23, 2011

Tahniah Harimau Muda


Delay sehari nak update pasal bola,tak sempat nak stori the mori dlm blog cume sempat melahirkan rs ketidakpuasan hati dgn pemain no 13 kite.Aiseh....mau rs nak pg tolong die kick the ball lah!Sesak nafas kami suami isteri tgk care die bermain.Lembik dan takde semangat langsung,peluang depan mate pon tak digrabnye.Kalau die turun padang dgn penuh semangat seperti kapten HM dan juga Asra, tak perlu main sampai 120minit dan tak perlu penalti utk tentukan siapa juara.

Sgt neves tgk game btw Indo dan Msia dan penyerang indon the trio black tu sgt licik okay!Nasib baik penjage gol HM yg hensem dan ala2 penyanyi K-pop tu bagus.Hehehe

Tapi apesal PM tanak kasi cuti hah?Kan best kalau dpt cuti free sehari...dasar malas nak pg kerja sbb mate ngantuk tido pukul 1am gara-gara bola.

Kalau nak cerite pasal bola sukan SEA ni, sebulan pon takkan habis.Apepon tahniah kepada pasukan Harimau Muda sbb dpt kekalkan pingat emas ini.Good Job!

0 org nak conteng on "Tahniah Harimau Muda"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez