Friday, December 9, 2011

Besday siapa?


.....takdak sambut besday sesape pon

Cume saje kami letak lilin kat kek yg cepoih- read as kecik tu
kasik can hariz tiup lilin.Maklumla tahun ni besday die disambut dlm bln ramadhan. Siap ade dominos lagi tu kan...hehehe.Yang sebenarnye konon2 nak celebrate anniversary yg dah terlepas beberape hari. Plan nak dinner kat luar tp sbb mgg tu mlm2 asyik hujan jer,so cancel dan sambut ajela kat umah ditemani 2 org jejaka kecik ni. Kami cuit2 jer kek tu sbb tgk hariz gemo sgt mkn kek tu.

Well thn depan tatau la celebrate bape org pulak....kehkehkeh

4 org nak conteng on "Besday siapa?"

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ on December 9, 2011 at 11:47 PM said...

happy annivasry !! wahh dah plan nk tambah gegirl erkkk hehehhe

anna on December 11, 2011 at 10:05 PM said...

TQ...hehehe,jomla join the club

Syima ~Mama Kyra~ on December 13, 2011 at 12:29 PM said...

ep belated anibeseri.. kek dpt, dominos dpt.. yg 'tut' dpt? kekeke

anna on December 13, 2011 at 2:02 PM said...

TQ...ops jwpn tak boleh reveal kat sini...hahahahaha

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez