Thursday, December 1, 2011

HAC Taska Naluri



HAC = Hari Anugerah Cemerlang

It was saturday and we had to woke up early sebab hari tu adalah Hari Anugerah Cemerlang dan konvo utk anak2 yg berumur 6 tahun. Since hariz baru 3 tahun so takdela die berkonvo bagai cumenya hariz  akan membuat persembahan on that day.Mak eksaited weh! Nasib baik this time dorang buat dekat Tititwangse jer,so takdela mizi bwk keta mcm roket. Jalan pon clear ajer since it was saturday kan,org lain sedap berselimut lagi

Make it short, sile layan aje gambar2 kat bwh ni.



Tgh nyanyi lagu Children of The World
Ni hariz tgh berlakon jadi angin while yg lelain tu tgh nyanyi lagu Tanya Sama Pokok.Pas habis buat persemabahn, hariz jerit mintak susu dr atas stage


Hariz is the youngest dlm ramai2 tu,ticer die kate kwn2 baya hariz semua nangis tanak naik pentas.Good boy la hariz ni
Tibe2 terselit pulak gmbr budak kecik ni kan.Fitri sy tak perlu risau sbb ticer2 hariz suke sgt melayan die

Video persembahan hariz pon ade tp sy masukkan dlm FB.Loading dlm blogspot lame sgt mls nak tgg.Kalau rs2 nak tgk jln2 la ke FB saya ya!

2 org nak conteng on "HAC Taska Naluri"

Syima ~Mama Kyra~ on December 3, 2011 at 10:50 PM said...

cantik bj sukan hariz..aunt suka!!
seb hariz sportg..bangga mami kan..kan..hehe

anna on December 5, 2011 at 12:24 PM said...

TQ aunty :)...next time turn kyra pulak

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez