Thursday, January 5, 2012

Selamat Tinggal 2011


Tahun 2011 adalah tahun yg yg penuh dgn kenangan.Anak-anak masuk wad,ayahnya pon masuk wad,cerite kelahiran,kematian dan juga perkahwinan.Mcm tak percaye banyak betul perkare yg berlaku pada thn lepas.

Daddy masuk wad sbb batu karang,fitri masuk wad due to kawasaki disease dan hariz masuk wad tatau sbb ape.Dr just conclude athma,tp hariz takde athma sebenarnya.Mungkib sbb pernafasan die tak seperti biase so dr just diagnose as athma.Fuh..anak beranak masuk wad.Mujur sy tidak termasuk dlm senarai tu..Ketika fitri dlm wad of cos la sy yg kene jage dan hariz masuk wad of cos la mz yg kene jage.Time hariz masuk wad tu sy pulak kene demam pns dan alergik ubat.Habis mate membengkak bagai kene gigit dgn tebuan

Atok sblh mak meninggal pada bln 3 tahun lepas dan sekarang kedua2 atok dan nenek sebelah ayah dan mak sudah tiada.Harapnya raye2 akan dtg ttp meriah seperti dulu walaupon mereka telah tiada. Eh..tahun ni jgk tmbh lg 2 org ahli baru dlm keluarge besar kami.Hariz dan fitri dpt sepupu yg lahir pada 25/12 dan dpt pakcik baru pada 27/11 aritu.Wah wah...thn ni lg happening raya kat umah atok.

Semoga tahun 2012 dipenuhi dgn berite2 gembira sahaje dan tiada lagi perkare2 sedih terjadi. Azam tahun baru??Sy tidak pernah ade azam tahun baru sbb tiap2 hari ketika bgn dari tido sy berazam utk menjadikan diri saya lebih baik dr hari semalam.Cume 2012 ni sy berharap segala yang dirancang dpt dilaksanakan dan berjalan dgn lancar.AMIN


Check in di Hospital Tengku Ampuan Afzan selame 6 hari 5 mlm.Pertame kali duk dlm wad lame macamni.Mase anak2 kene jaundice pon tak pernah stay lame mcmni.


Check in di Hospital Selayang selame 5 hari 5 mlm since kami bawa hariz ke hspital pada pukul 2 pagi. 
Pengantin tak berape nak baru yg kawin pada 27 Nov 2011.

3 org nak conteng on "Selamat Tinggal 2011"

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ on January 5, 2012 at 10:26 PM said...

coret2 2011..sian fitri ngan hariz..kalau lin x tau la cam mana nk hadapi anak2 masuk spital ni

rDnA on January 5, 2012 at 11:25 PM said...

tak sanggup tgk anak masuk hospital cam tu.hopefully tahun2 akan datang takde la dah camtu

anna on January 6, 2012 at 8:34 AM said...

Lin:we have to be strong walaupon sengsara tgk anak2 kene cucuk sane sini..kesian tau tgk bekas2 jarum kat tgn dan kaki dorang.

Dna:betul tu tp kalo tak masuk spital tak sembuh pulak kan.Hopefully mcmtula takdela lagi kes2 emergency smpai masuk2 hspital cmni..AMIN

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez