Thursday, May 17, 2012

BBQ dan besday emak


Fuh!lame giler tak apdet belog....sejak 2 menjak pindah balik ke kuantan ni,mmg ler takde mase nak buat mende2 "lagha"kat opis.Asyik dok ketuk keyboard dan telefon idokpon kuar pg join event.Hatta wiken pon terpakse ku korbankan demi keje punye pasal.
 Entry keje kat tmpt baru pon ade dok dlm folder draft lagi.Bile tah nak habiskan draft dan publish kat sini tapi citer tu kite ketepikan dulu la

Ok..3 keping gmbr kat bwh ni adalah hari santai bersama keluarge.Saya kan ade 9 org adik beradik ditambah lagi dgn 5 org menantu dan 6 org budak kecik maka bertambah meriahlah rumah atok dan tok dekat batu lima ni.

Ini gmbr hariz terime hadiah on behalf mami dedi.Hadiah ape???heheheheh...takyah la citer kat sini.Semua org pon dpt hadiah khas dr atok dan tok
Ini gmbr mak2 dara....tapi yg tgh pegang pinggan tu bukan mak dara tp bibik part time untuk anak2 buahnya.kuikuikui
yang terselit kat belakang tu adalah poksu mereka.Baru habis spm dan ujung bln ni akan jadi budak sekolah semula.


Ok..tu jer apdet utk kali ni.Sekian.

**Rupenya hariz dah boleh count 1-10 in english dan malay dan dah kenal few colors in english and malay too!!!

0 org nak conteng on "BBQ dan besday emak"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez