Monday, June 11, 2012

Ofis baru,kawan baru dan suasana baru


**Yg sebenarnye entry ni dah lameeeee dok dlm folder draft.

Salam

Alhamdulillah....hampir 2 bulan melapor diri ditempat baru dan baru hari ini berpeluang membuat laporan.Sgt heaven okeh keje kat sini!Hati gembira lalalalala sbb tak payah rushing pepagi nak kejar ktm,kalo dgr radio tu kire tak sempat lagu habis dah sampai opislah,punyela sekangkang kera je opis dgn umah tapi hari pertame rase mcm jakun sikit sbb dah terbiase 530 petang mesti dah ade depan lif...hahahaha tapi kat sini 530 mcm takde ape2 berlaku

Ditempat lame mane ade punch card bagai tapi bile keje kat tmpt baru terpakse la menyesuaikan diri dgn keadaan sekeliling,nasib baiklah jarak dari umah ngn opis tu dekat jer,so takde hal sangat lah nak punch card sblm 830.Kalo tmpt lame buat punch card,mampos ler hari2  kaler warne merah.

kawan2 ditempat baru semuanya menghitung tahun untuk berpencen,mereka semua baik.Kebykan mereka membahasakan diri sebagai makcik tapi saya rase kurang sesuai pulak nak memanggil makcik didlm ofis sbb ditempat lame even dah pencen pon masih memanggil "kak",barulah rase mcm kawan-kawan
Sini semuanya ok kecuali pumping place,tidaklah daif tp di KL lebih selesa apepon saya bersyukur at least ade jugak tmpt utk saya mengepam.Kene bertahan sbb tgl beberape bulan je lagi ni, go ana go!

Itu sahaja laporan utk hari ini.Sekian

0 org nak conteng on "Ofis baru,kawan baru dan suasana baru"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez