Thursday, June 28, 2012

PNK Resort Bagan Lalang -Bab 1


Hanya layak dapat rating 1 bintang sahaje untuk resort ni. Kesian anak2 saya tido atas tilam...eh maybe i shud say tido atas besi je kot sbb tilam die melekuk sampai nampak besi!Nasib baik la kami bwk spare toto  so tido mlm kami lapik toto atas tilam besi tu.Lagipon saya rase cleaner yg sepatutnya tukar segala kelengkapan dlm bilik tidak menukar cadar,selimut dan sarung bantal, hanya tuala jer yg sy nmpk dorang tukar.Eiii..gelilah!Bayangkan kalo org yg stay sblm kita tu cine atau india.Uwek uwek!mmg la tak selera nak landing2 atas tilam tu. Arah kiblat dlm bilik ade tapi malangnya sejadah tak disediakan.Hatta sejadah kecik pon takde pihak resort sediakan.Kalau ade notis pemberitahuan kate nak sejadah sila pg ke kaunter ke ape ke okla...tp ni langsung takde.Terpakse lah gune tuala sebagai sejadah.

Kami berkampung selame 2hari disane berseronok2 dgn ahli keluarga dan saudara mara.Ala2 famili day gitu. Anak2 paling hepi sbb dpt main pasir dan air laut. We reached there hari sabtu dlm pkl 9pagi, breakfast ala2 piknik, AJK dah sediakan mkn pagi so sesampainya disane terus mkn jelah lepas mkn baru boleh main.Cuace pon baik2 ajer tak pns tak hujan.

Aktiviti pertame selepas makan adalah acara tepi pantai.










Nantikan acara padang dan BBQ pulak dlm next entry!!!





2 org nak conteng on "PNK Resort Bagan Lalang -Bab 1"

Syima ~Mama Kyra~ on June 29, 2012 at 4:03 PM said...

Muka hariz happy bila dpt berlari-larian anak..ngeh3
x penah dgr nama resort tp akan di blacklist terus :D

anna on July 6, 2012 at 1:37 PM said...

sampai kehari ni mintak nak main pasir
blacklist jgn tak blacklist

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez