Tuesday, July 31, 2012

Sukan hariz 2012


Mule2 saya mcm malas nak pegi sbb mcm tak bersemangat je tgk ke acara2 sukan utk 4 tahun tapi kesian pulak kat hariz hari2 dah berlatih kat sekolah.So pegi lah jugak demi anak lgpon tgk hariz bkn main eksaited nak pg sukan.

 Hariz sgt eksaited nak pg sukan pagi tu

Sbb dtg lambat hariz terlepas satu acara.Rugi rugi
 game susun pazel

 Yeay!!group hariz menang
 me yg asyik kelaparan walaupon dah mkn setgh jam yg lalu

 Acara jln itik
 Hariz in action.
 Kelakar sgt game ni,ade yg menangis tgh2 padang,ade yg jln senget ade yg langsung tak gerak...hahahaa,yang penting group hariz menang lagi...yeay!!
 Waktu ni dah kol 12thgari,saya dah tak larat dok lame2 pasal perut lapooooo manjang.
 Fitri selok dpt mkn gule2,hasil dari acara kutip gula2 dari abg hariz
Daddy pon over mkn gule2 yg hariz kutip, sebenarnya 2:6...2 utk anak2 dan 6 utk daddy .Mmg la hantu gule2 anak beranak ni

Kami tak tgg habis sbb fitri dah start meragam so takdela kami nak masuk acara utk ibubapa.Sudahnya kami pg ke kolam renang tgk org berlatih SUKMA...hehehehe

Okey...itu sahaja utk hari ini.

2 org nak conteng on "Sukan hariz 2012"

Syima ~Mama Kyra~ on July 31, 2012 at 10:13 AM said...

thn ni kyra miss sport day..mcm rugi..kecian kyra..uuhuhukk

anna on August 1, 2012 at 11:42 AM said...

takpe...thn depan ade lg,makesure jgn ade acara bertindih lg

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez