Thursday, August 16, 2012

17 minggu


Harini nak cerite pasal cekup semalam.Semuanya ok kecuali berat yg turun 1kg...hohohoho......mungkin sbb bln puasa kot.

Semalam jgk mcm excited nak scan sbb mane tau tibe2 baby nak tunjuk gender die,17weeks already...dah tentu boleh nampak die punye jantina tp malangnya kedudukan baby tidak membantu utk kami melihat gender die.Bikin suprise aje,lg pon dr ni mcm tak berape expert sgt bab scan2 baby ni,gambar yg die printkan pon nmpk sipi2 jer.Apepon baby dlm keadaan sihat2 ajer dan seluruh anggotan bdnnya sudah lengkap!Terpikit nak buat scan 4d utk baby kali ni,saje mengade-ngade,ntah ker laki aku nak melayan ke idok...kekekeke

So far masih belum rase baby's movement,maybe sudah ade kot tp rs mcm konfius samade baby yg gerak atau imaginasi sendiri ajer..kuikuikui.....perut pon kecik lg,kire kalau pakai baju kurung masih loose la org kate...perasan kurus kan...hahahaha

Sickness rsnye dah takde tp bln2 pose ni pas mkn sahur mesti rase nak muntah.Penat gak gitu,harap pas bln pose dah takde muntah2,letih la wei kalo asyik mkn muntah jer.

Okla..nak buat keje pulak.Gambar scan baby yg terbaru laterla apdet.Ms scan posisi baby adalah mengiring,so tak nampak sgt ape yg dr printkan tu

Esok luse dah nak cuti raye.Selamat hari raye kepada kawan2 semua,maaf zahir batin.

3 org nak conteng on "17 minggu"

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ on August 16, 2012 at 9:29 AM said...

bila dah ade 2hero xcited tak nk tau gender bby ..cam lin kekekke ..
alhamdulillah bby sihat ...
selamat hari raya !

Syima ~Mama Kyra~ on August 16, 2012 at 1:44 PM said...

baby malu tuh..burger kot =D

anna on August 17, 2012 at 8:38 AM said...

lin:setiap kali pregnant pon eksaited nak tau gender..hehehe
Selamat hari raye too utk lin sekeluarge

k.syima:hopefully..amin

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez