Friday, August 3, 2012

Berdua lebih baik??


Not sure samade nak setuju atau tidak dgn tajuk diatas.Kalau berdua beginilah jadinya.Huru hara rumah






Si fitri tak reti penat,bangun tido takde nak warmup2...terus jer nak main.Pelik la,budak kecik mmg gitu eh?


**sebenarnye ade video tp loading blogspot mcm hampeh jer,lenkali la uplod

2 org nak conteng on "Berdua lebih baik??"

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ on August 3, 2012 at 10:09 AM said...

kan kalau berdua mmg jadi ..selalu adik yg mula dulu hehhee mana mama dia x jadi tarzan

Syima ~Mama Kyra~ on August 3, 2012 at 3:51 PM said...

yg ketiga ni klu kuar gegirl..confirm lasak jgk cam abg2 dia..kekekke

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez