Thursday, August 9, 2012

Tahniah Lee Chong Wei


Walaupon beliau tidak membawa pulang pingat emas tapi sekurang2nya semangat beliau harus dipuji dan kalau tgk dari segi permainan rasenye kali ni die lebih "steady" berbanding sukan olimpik yg lepas.Rasenye pemain china tu berase tertekan untuk mempertahankan emasnya pada olimpik kali ni.Ngehngehngeh.....kalau tidak kerana masalah court yg berangin(mungkin) mesti LCW dah bawak pulang pingat emas utk Malaysia. Apepon kalah menang adat pertandingan,kalau semua nak menang sape pulak yg akan kalah?

Apepon tahniah kerana membawa pulang pingat pertama untuk Malaysia!

LEE CHONG WEI.....YOU ARE GOLD!!



2 org nak conteng on "Tahniah Lee Chong Wei"

Syima ~Mama Kyra~ on August 9, 2012 at 12:19 PM said...

tahniah DLCW ;)
untung muda2 dah jadi dato,bertuah sapa jadi wife dia..masuk rumah cuci kaki je..kekeke

anna on August 10, 2012 at 8:23 AM said...

kalau ahli sukan dpt gelaran dato adelah munasabahnya tapi kalau artis dapat gelaran datok mcm takde meaning sbb dorang bkn sumbang ape2 pon kat negara
Betul...untung jd wife die,cuci kaki jerrr

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez