Thursday, August 2, 2012

Tentang baby


Untuk menghilangkan bosan,marilah kite cerita perihal baby dlm perut.Gambar scan utk twins habis diambil hospital kerajaan ms saya masuk wad aritu
.Langsung tak bg sekeping pon dekat saya.Harap2 sy boleh dpt kembali gambar2 scan twins itu sbb tatau next pregnancy boleh ke dpt twins lg :p

@13weeks.Dah nampak rupe baby.See tangan die mcm nak suap makan
 @6weeks.Masa ni belum tau pon mengandung kembar cume dr kate mcm pelik kenape sac tu nampak besar.
 @10weeks
 Kad antenatal utk pregnancy kali ni.Sebenarnya puas kami mencari klinik mane yg bagus utk buat monthly cekup.At first we decide to do the cekup kat klinik kerajaan sahaje memandangkan ssh sgt nak cr dr perempuan dan service yg bagus but at last jmpe jgk dr perempuan kat klinik ni.walaupon dr tu biase2 jer tp sbb die perempuan kite layan jela.
2 kad kuning tu adalah antenatal kad utk last 2 pregnancy.Kalau saya masih bekerja di KL konfom saya akan pg ke klinik yg same sbb sy sgt suke dgn doktor dan service disitu plus kesemua dr tetap disitu adalah perempuan.


Uolss jgn salah paham,bkn kiteorg mengade2 tanak pg klinik kerajaan tp memikirkan masa yg perlu dikorbankan jika buat cekup kat gomen,so sbb tu la kami buat cekup di klinik swasta jer.Walaupon cekup bkn di klinik kerajaan saya ttp bersalin dihospital kerajaan.

4 org nak conteng on "Tentang baby"

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ on August 2, 2012 at 4:19 PM said...

Memang! Check up kat KK sangatla lembap..kalau pergi awal pagi..tengah hari baru sudah..dah terpaksa halfday tak pasal-pasal..kat trg ni mmg wajib check-up kat KK kecuali kalau tahan telinga kalau last-last terpaksa deliver jugak kt spital..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ on August 2, 2012 at 4:35 PM said...

senang cek up kat panel free je hehehe ...

Noor Hashirin Mohd Hashim on August 3, 2012 at 5:43 AM said...

twins? bestnyerrrrr..........nk jugak mmg impian nk twins!!!!!

anna on August 3, 2012 at 8:04 AM said...

nieza:betul ke?dah 2x bersalin gomen tak penah lg dr/nurse mrh kenape tak cekup kat KK,dorang terime je kad cekup private klinik tu.

lin:betul2...boleh scan tiap kalo cekup :D

shirin:kene tgg sikecik tu besar sikitla shirin,nt aku kasik aura twins kat ko..hehehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez