Friday, October 12, 2012

On 25 weeks


Alhamdulillah...sudah sampai ke tahap ini my 4th pregnancy,both me and baby dalam keadaan baik.In fact abg hariz dan fitri pon sihat2 sahaje.

Last time cekup doc kate kedudukan uri tidak memuaskan dan pada cekup kali ni uri masih dlm kedudukan yg tidak berape memuaskan,tidaklah menutupi terus pintu rahim,cume sipi2 ajer tapi masih berada dibawah but since tiada bleeding atau spotting nothing to be worried.Hopefully next cekup uri sudah naik ke atas,insyallah....AMIN

Ms cekup part yg paling semua org suke adalah scan time.betul tak???Eager tu know the gender and suke tgk baby gerak2 dlm monitor tu kan.Same goes to me lah...hehehehe,hariz pon pandai kate nak tgk baby dlm perut mummy :p

So insyallah we will having a cute and brilliant baby girl :):):):).Mak tak sabar nak beli brg baby girl,muahahaha...over kan!

Itu sahaje utk update kali ni.Hujung2 tahun ni banyak betul mende nak kene buat.Sibuk dgn urusan keje dan sibuk dgn urusan nak masuk rumah baru.Huhuhuhu

Selamat berhujung minggu semua!

0 org nak conteng on "On 25 weeks"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez