Tuesday, November 27, 2012

Spam call


Lately banyak betul dapat call dr pihak2 yg menawarkan pakej2 utk pelanggan visa debit kad lah,pelanggan bank itulah inilah.Hey..irritating lah!Dulu pernah terima call dari agen yg konon2 kate im the lucky customer diantara beribu2 customer dorang,poorah!!dlm pada istimewa tu still kene byr monthly dekat depa,tang mane istimewa kalau dah mcmtu

Pastu trend call skang adalah nak tawar pakej insuran pulak walaupon saya dah gtau yg sy sudah ade life insuran dorang putar belit pulak kate insuran sy skang tidak menawarkan benefit yg mcm dorang offer...phui,kalau nak suh org accept offer tu mcm2 ler kan.Buat ape sy nak amik life insuran banyak2.

Sll yg call tu akan tanye dl samade saya tgh sibuk ke tak,kalau tgh sibuk dorang akan call semule tetapi cpt2 saya ckp tak perlu call saya semula sbb sy tidak berminat nak tau apemende offer tu.Buang mase ajer.

So kalau sesape ade intention nak promote ape2 dekat saya tru the phone mintak maap ler...boolayan.

2 org nak conteng on "Spam call"

Nieyxzha Hassan on November 27, 2012 at 12:39 PM said...

Nieza pon selalu dpt..kekadang duk pikir manela dpt no tu... pastu bgtau sibuk..tepon lagi..mmg nieza tak angkat la...

Pasni nak jawab camtu la..

*nieza dah click2 kat sini..click nieza plak ye :)

anna on November 28, 2012 at 8:44 AM said...

ade pihak2 jual info dekat kampeni2 tu..tu sbb dorang ade info pasal kite

ok niza...nanti kite clik2 kat sane pulak :)

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez