Monday, December 3, 2012

Masterchef 2 dah habis



Kelas masak-masak sudah habis jadinya habis sudah siaran wajib 1 jam sang suami didepan TV.Ha...jangan tatau mz ni peminat setia MC musim ke-2 especially 2 finalis akhir tu ah hong dan along tp saya pon suke dgn finalis 2 org tu sbb dorang berdue tu nampak jujur,tak mcm yg lelain.Kalo tgk komen2 yg dorang dok siar selang seli ms siaran MC 2 tu nmpk la along dan ah hong ni tak suke kutuk2 org.

Tapi sgt frust ok ms episod terahkir MC 2 aritu,ape faedahnya panggil artis nyanyi2 mlm tu.Dah jadi mcm final episod juara lagu pulak.Dahtu pgl hok pakai skirt pendek atas lutut.Apela astro ni,org nak tgk 3 org tu memasak bukannya nak dgr artis2 yg tak berape nak glamer tu menyanyi.Mmg potong habis la,sudahnya kiteorg masuk tido ajer,esok pagi gugel ajer juara MC 2...habis cerite.

Eh..tapi rs mcm sistem pemarkahan tu bias la,pttnya tak payah la gtau kat juri2 ni masakan sape tu masakan sape.Nmpk mcm kureng la sbb maybe ade antara juri2 tu ade peserta feveret mereka kan. Tak sangke pulak juara MC tu izyan,sbb kiteorg berharap along akan jadi juara tapi semuanya dah diumumkan.

Apepon MC 2 dah pon habis tak dpt la nak tgk org masak2 lagi lepas ni,kene tgg MC ke 3 la pulak

2 org nak conteng on "Masterchef 2 dah habis"

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ on December 3, 2012 at 12:40 PM said...

hahhaa kitaorg x layan MC sbb kat umah xde astro ..final tgk kat umah mertua je ..

anna on December 4, 2012 at 10:41 AM said...

takde astro???jarang dgr rumah kat malaysia ni takde astro,bagus lin sbb boleh tahan tgk cerite ape yg ade jer,kalo ade astro nt berebut pulak dgn 2 anak dara tu ngn citer katun dorang

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez