Tuesday, December 4, 2012

on 33 weeks


Since dah masuk 8 bulan ni cekup adalah 2 minggu sekali dan cekup kali ni berat adalah menten,tak naik tak turun,alhamdulillah kire overall semuanya ok.

Baby pulak gain erk..tatau bape banyak tp sekarang ni berat die lebih kurang 2.0kg,gulp!tp doktor kate tak berat tu biase2 ajer tak besar tak kecik.Lega sikit dgr.Baby's position pon dah cantek,tinggal mase nak masuk ajer,huhuhuhu

Lately sakit2 pinggang tu kejap ade kejap takde,sakit2 yg mcm ala2 pre contraction tu dah takde.Nasib baik.So far persediaan masih lagi 0%....cpt pindah rumah cptla boleh buat preparation utk baby.

Tentang name baby....kali ni mz masih same mcm dulu,berebut nak bg name utk anak buat end up kuasa itu 100% milik saya.hahaha....habis tunggu cadangan nm dari die asyik takde jer,so biar mak die ajer yg cari.So aritu dok gugel2 dapatla satu gabungan name ni and dah sajes dekat die....nampak gaye mcm setuju ajer tp keputusan akhir tunggu ajelah baby keluar.

Sekarang ni dok menghitung hari ajer,mcm tak sabar2 nak beranak,ngehngehngeh.In less than 3 weeks aje lagi ni,hrp2 baby popup mlm tahun baru,boleh dpt hamper mcm fitri aritu,kekeke....dasar tatau malu kan mak die ni :p,untung2 dpt kuar paper....baby tahun baru..cewah!

Now tgh sibuk berkemas utk berpindah.Later kite sharing is caring cerite pasal rumah baru la pulak..ngeeee

4 org nak conteng on "on 33 weeks"

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ on December 4, 2012 at 1:18 PM said...

nama bby girl ke hehehhe ..
sama la kita dok tgg nama dr asben sampai anak kuar xde hehhe last2 kita gak yg gigih cari nama..

anna on December 5, 2012 at 9:18 AM said...

mmg pon tgg hasben sampai ke sudah tatau,sbbtu kene standyby awal2 name pilihan sendiri..hehehe

Syima ~Mama Kyra~ on December 6, 2012 at 2:10 PM said...

sama cam zarul dulu pun gitu..konon dia nak cari nama anak..bila kyra lahir non ada.. nama yg I ada masa tu KYRA QISTINA.. tu pun zarul tapis2 ckp kyra tiada maksud. Qistina bunyi cam kristian..sabo jela..last2 dia ltk "NUR KHYIRAH" cahaya kebaikan..kekeke

Anonymous said...

If there's an area that bothered me here, it was the revelation that the Holy Father Hyrum founded Neotopia ten years prior. [url=http://www.fillerobe.com]canada goose outlet[/url] Not only can they provide support for improved appearance, speech, comfort and chewing ability, but also can look and feel like one's natural teeth.. [url=http://www.hollistercostores.co.uk]hollister clohing[/url] Tuvnnumtx
[url=http://www.jacketstorontoonsale.com]canada goose womens jacket[/url] Kgrmackrr http://www.louboutinstoreuk.co.uk mjqhxvdep [url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose[/url]

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez