Thursday, January 3, 2013

37 weeks dan sudah ada tanda!


Malam tadi pas solat magrib rase mcm ade sumting keluar dan bile lap tgk warna merah.Okey...hati dah gembira ni pasal dah kuar tanda tapi masalahnya sakit belum lagi.Pastu dgn eksaitednya bgtau la mz tp die relax betul dan selambe die jawab....alah baru sikit tu lgpon belum sakit ape lg kan,dulu tu dah sakit kerap2 pon tanak pg hospital ni lagi tak sakit,takyah la g spital lagi.Ces...hampes dotcom betul,tapi mmg betul pon ape die ckp tu,ms fitri tu siap die pulak yg risau tepon setiap mase tanye bile nak pg spital tapi kali ni saya pulak yang eksaited terlebih.

So malam tadi berlalu pg dgn tiada ape2 rase sakit,sakit2 manje lenguh2 gitu jela.Pagi tadi lepas htr anak2 ke tadika ajak mz pg ke klinik,nak jgk tau condition sekarang ni,dah bukak ke belum ke,at least takdela hati ni risau manjang kat opis nanti.

Dan hasilnya adalah 2cm dilated tapi since belum ade sakit yg betul2 sakit tu gigih la pg bekerja lagi,duk umah pon nak buat ape kan....dari terbaring takde buat ape2 aktiviti baikla saya pg opis sudahkan keje2 yg ptt saya habiskan.

So sekarang ni menunggu mase ajer,tatau bile maybe mlm nanti,maybe esok atau minggu depan.Maklumla anak no 3 kan,bile2 mase ajer die akan keluar,yang penting bersedia lah mental dan fizikal.

**Ikut pengalaman lepas(fitri)pagi kuar show malam sudah selamat bersalin,hariz pulak kuar air keesokan baru la bersalin.Yg ni kite tungguuuuuu

0 org nak conteng on "37 weeks dan sudah ada tanda!"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez