Wednesday, January 9, 2013

Belum lagi


Yer...saya masih belum melahirkan.Masih cun dan bergaye sebagai ibu mengandung...hehehe

Minggu lepas seperti yg diberitahu dah keluar show tapi cair2 ajer tapi semalam kasik real sikit,kuar darah campur lendir,sekali waktu siang dan sekali waktu mlm tp sakit masih belum ade cume sakit main2 tu mmg la kerap sgt ade the real pain belum kunjung tiba lagi.

Disebabkan contraction pain yg betul2 belum ade lagi,makanya saya masih gigih pg bekerja.kalau sakit sudah mai 5minit sekali pon takde masalah pasal hospital sebelah ajer,boleh mntk tlg opismate htrkan.Sempatla saya habiskan masa dekat screening room sblm mz sampai.Koman2 mau sejam dok dekat screening tu baru la depa akan htr masuk wad atau LR atau kasik balik rumah ajer.

Okla..nak sambung buat keje sbb 2mgg lagi akan ade audit ISO

4 org nak conteng on "Belum lagi"

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ on January 9, 2013 at 11:23 AM said...

steady betul bakal mak banak 3 ni ehheheh kita lak yg dup dap ..

Panggil Saja Lyeana,Yana on January 9, 2013 at 11:31 AM said...

Hai...bergurau pulak baby dlm perut yerrr...

anna on January 9, 2013 at 2:33 PM said...

Lin: hehehe....pasal tak rase sakit lg ni

liana:gurau2 jugak tp jangan terlebih minggu udah ler :p

Syima ~Mama Kyra~ on January 10, 2013 at 1:31 PM said...

nmpknya mgu dpn la tu bb kuar..dia saje nk bg mami dia siapkn keje sblm audit..ngeh3

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez