Wednesday, January 2, 2013

Masih kekal dgn title "ibu beranak 2"


Weehuuu...sudah masuk minggu ke 37,hati semakin berdebar2 menunggu saat kelahiran yang ke-tiga ni.As of now,mmg dah start rase sakit2 pinggang dan perut mmg sgt kerap mengeras tapi masih belum ade tanda2 untuk melahirkan.Hariz pon sgt teruja nak jumpe baby dlm perut mummy(katenya).Hari2 ajak pegi hospital nak bwk kuar baby dlm perut mami.

Malam tadi igt dah nak bersalin sgt dah pasal bile perut mengeras je akan tangkap pinggang,tunggu jgk kot2 perut pon sakit sama tp sampai ke pagi mcmtu jer...bile bangun pagi sakit dah kurang sikit.So harini masih gigih pergi bekerja dan pagi tadi adalah hari pertame fitri pg ke tadika. Babak airmata menangis melolong2 mmg tak dapat dipisahkan,lagi pulak die tak pernah pergi ke tadika.Hariz ok ajer walaupon tahun ni die start pegi tadika baru.Hopefully budak berdua tu akan ok dan seronok ke tadika especially fitri selepas seminggu.

Gambar hari pertame kesekolah tak dpt nak ambik pasal ujan lebat betul pagi tadi lagipon dorang belum dapat uniform lagi.Bile dah ade uniform nanti baru kite sharing is caring dekat sini. :)

Hari2 doa baby cpt keluar pasal mami die dah malas nak pg kerja...hahahaha.Kot2 ptg nanti dah masuk LR mane tau kan!:p

0 org nak conteng on "Masih kekal dgn title "ibu beranak 2""

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez