Wednesday, March 20, 2013

Anak-anak


Hariz yg tembam.Lahir 7/8/2008 dgn berat 3.83kg@0215am.Berpeluh2 nak melahirkan die,tgk beratla kan.Sekarang dah nak masuk 5 tahun dah boleh berdikari,mandi sendiri,pakai baju sendiri,basuh poopoo sendiri dan semualah sendiri.
New born hariz

Hariz@4y6m old

Fitri yg nak menyambut raye bersame2 dgn daddy dan abg hariz.Lahir 10/9/2010@0215am (1 syawal uolls)dgn berat 3.19kg.Unexpected delivery sbb lahir on 37 weeks,tak sempat saya nak pakai baju raye yg baru dibeli sehari sblm bersalin..sadis sungguh.Walaupon berat 3.19kg ajer ttp semput nak practise breathing teknik time nak push.Mulut potpetpotpet mcm bertih jagung dah sekarang ni,kadang letih nak layan die berckp.
 Few hrs after delivery

Fitri@2y5m old

Ain yg comel :p,lahir 14/1/2013@0647am.Kelahiran yang ditunggu2 pasal 37 weeks dah kuar tande tapi lahirnya on 38 weeks.Seminggu main cak2 dgn mummy.Berat ms lahir 3.19kg same mcm fitri tp alhamdulillah this is the easiest delivery experience.Sekali push ajer dan lahirlah si ain ni.Mmg berbeza lahirkan anak lelaki dan perempuan.Tgk rambut pon beza....abg2 die lahir rambut lebat tp ain ni ciput jer rambut die

Day 1

These are my sunshine.Walaupon ade ketika geram dan rase marah kalau buat perangai tp mereka ttp menjadi penghibur kami.Semoga mereka menjadi anak yg soleh dan solehah serta berjaya didunia dan akhirat.AMIN

2 org nak conteng on "Anak-anak"

✿ pink velvet ✿ on March 20, 2013 at 3:42 PM said...

comeinyer gambar baby.. me tengah pregnant 34 weeks, nervous sgt pkir pasal nak bersalin nanti sebab anak 1st kan, hehe~

anna on March 21, 2013 at 8:37 AM said...

semua baby adalah comel kan!
tahniah utk coming baby...insyallah semuanya akan ok.nak cpt bersalin jln banyak2

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez