Tuesday, April 30, 2013

Art attack


Sesak dada tgk lantai rumah jadi tmpt contengan budak 2 ketul tu.Mule-mule dulu die tak sengaje so boleh dimaafkan tapi bile tgk makin rancak dorang menconteng jadinya saya tegurla





me:hariz,kenape conteng kat situ(lantai rumah)
hariz:eh..takpela,daddy kate nanti daddy bersihkan
me:"sigh"

Tula budak2....padahal daddy die kate kalo terconteng takpe tapi ni mmg purposely die conteng.Die amik yg hujung jer,sabo jela kan.Pastu daddy die gigih lap lantai dgn minyak masak sampai berkilat2 lantai tapi hasil keje dorang masih ade dekat situ

Me:abg buat ape tu
die:bersihkan mende ni la(hasil keje hariz)
Me:bersih ngan ape tu
die:minyak masak(sambil menenyeh lantai)
Me:ler..buat pe gune minyak masak,mop ajela dgn pencuci lantai tu.(sbb sblm ni fitri pernah terconteng dekat lantai jugak dan bile saya mop kesan conteng tu senang je hilang)

Bengang je daddy sbb die dah penat sental tp jawapan mummy senang jer....hahaha.Tula,lenkali sblm buat keje tanyala pada pakar rumah dulu

2 org nak conteng on "Art attack"

Adlin Mohamad on April 30, 2013 at 4:22 PM said...

seni tu hehehhe
so far bebudak kat umah ni xde lagi seni kat lantai ..kat dinding pun 1 lukisan bulat keje si kyreen hehehe

anna on May 2, 2013 at 2:25 PM said...

seni tak bertempat tu lin....kalo seni dekat dinding lg sesak napas tgk..huhu

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez