Tuesday, April 23, 2013

copy cat


Sape copycat tu???Ha...ini lah gerangannya







Dari perbuatan sampailah percakapan semuanya die tiru.Okey..hariz ni ade pelat sikit especially huruf "R" tapi fitri can say "R" dgn jelas dan takde pelat tapi dah hari-hari jumpe dan itulah geng main die kat rumah jadinya fitri pon terikut-ikut dgn hariz.Itu belum campur copy cat aksi dan dialog dari TV.

Agaknya bila pelat hariz tu akan hilang yer?Risau jugak since now die dah 5 years 2 tahun lagi dah nak masuk primary school.

0 org nak conteng on "copy cat"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez