Monday, April 8, 2013

Open Day ATM Kuantan



Minggu lepas kami bawak anak-anak pg tgk "ketebang"(kapal terbang) as ATM sini buat open day,so org awam dibenarkan masuk ke lapangan TUDM kuantan.Orang ramai jangan ckp la mcm semut hurung gula.Konon nak pg ari sabtu tp disebabkan takde parking kami dtg pagi2 hari ahad.Pukul 830 dah terpacak kat sini dengan baby ain sekali kiteorg hangkut.

 Hariz buat aksi gangnam pulok depan ni
 Hariz berpuluh2 kali cakap nak naik helikopter ni
Hariz cakap"mami,helikopter ni same mcm game combat2 saya"

Payung terjun
Akhirnya hariz dan fitri dapat naik helikopter
Kereta kebal
Eh...helikopter lagi
Pertunjukkan jet akrobatik.Kesian ain tgh tido terkejut2 dgr bunyi bising ni
Ehehe....mummy pon nak bergambar jugak
Peha saya gumokss mcm fafau :p


Picture taken by daddy

Hariz dan fitri kejap jer terujanya sbb dorang ni lagi teruja dgn belon2 yg harge 5hengget tu.Hampeh sungguh la penjual2 belon ni,mane2 pusing ttp ade tapi mizi bagi alasan duit dalam bank kene korek dulu...hahaha tapi i tell u alasan tu menjadi.

Kendian kol 10 kami dah balik sbb orang makin ramai dan hari pon makin panas.Next stop adalah makan roti canai....huhuhuhu.Camner mak nak kurus kalo tiap wiken roti canak dan teh tarik???

1 org nak conteng on "Open Day ATM Kuantan"

Adlin Mohamad on April 8, 2013 at 11:20 AM said...

best best yg penting anak2 happy

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez