Tuesday, May 14, 2013

Ain is 4 month!


Hari ni ain dah berusia 4 bulan tapi malam tadi baru pg cucuk 3 bulan.Kenape delay??sbb haritu die kene ciken pox pastu baik ciken pox batuk2 selsema pulak,tu yang dok asyik tertangguh ajer.Eh...lupe jugak nak bgtau yang anak dara saya juga sudah sunat...hehehehe

4 bulan ain....meniarap belum lagi,asyik sangkut dekat tangan aje,bile tak lepas ape lagi....menangis meraung2 la.
Minum ade sedikit kemajuan.Dulu sekali feeding hanya 2oz tu pon kadang tak habis but alhamdulillah skang ni sekali feed 2oz atau 3oz.

Dah pandai senyum dan ketawa mengekek2 especially bila hariz dan fitri main tepuk amai2 dgn die.Senyum kemain lebor sampai nampak lesung pipit comel die tu.(sila jangan muntah)

Latest picture of Ain

0 org nak conteng on "Ain is 4 month!"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez