Wednesday, May 15, 2013

Art attack...lagi???


Ingat tak entry saya yang bertajuk Art attack?

Kali ni meruntun kalbu dan jiwa bile seluas-luas dinding rumah ditarah dengan marker pen oleh hariz.Masa tu saya dan mizi kat luar tgh sidai baju.Sambil2 sidai baju sambil2 intai ape dorang buat kat dalam,mule2 elok la tgk dorang main lawan2 pastu tibe2 senyap jer.Ha...korang yg ade anak2 baya2 dorang ni mesti dah arif,kalau anak2 tibe2 senyap je maknenye adela projek besar yg dorang tgh buat.

Bile masuk rumah tgk dinding mmg tak terkejut sbb dah agak dah.Inila projek besar dorang.

 
Bile tanye, hariz kate fitri tapi esok pagi die pakai baju sambil citer2 kantoi die yang buat.Die citer xtvt kat sekolah dan die kate same mcm saya buat orang kat situ.Sebenarnye mmg dah tau tu keje die sbb fitri tak reti nak lukis2 orang gitu.


Meriah tgk dinding rumah skang ni.Mls nak marah,biarkan jelah dorang nak conteng.Salah satu alasan kenape saya taknak cat dinding..inilah.Menangis ler kalo dah cat cantik2 tgk2 kene conteng dgn budak 2 ketul ni

Okla...masa untuk mengepam sudah sampai.

3 org nak conteng on "Art attack...lagi???"

Khairyna on May 16, 2013 at 9:48 AM said...

nak cat boleh, guna cat yang boleh hilangkan kesan kalau anak conteng tu..danial dulu pernah conteng dinding gak, kena pukul kat bontot dek ayah dia terus tak berani dah nk buat..hahaha

anna on May 16, 2013 at 10:18 AM said...

hehe..kesian danial kene rotan kat bontot,kalo budak2 ni kene rotan pon tak jd ape...kejap je igt,nt die buat lg
cat yg zie kate tu mahal sikit dari cat biase kan

Khairyna on May 16, 2013 at 11:57 AM said...

hehe..danial dia cpt serik..so klu kena mmg dia ingatla..

a'ah cat tu mmg mahal skt la dr yg biasa..tp puas hati..anak conteng blhla senyum lg.hehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez