Wednesday, May 29, 2013

EBM@4months


Sebagai kenangan utk diri sendiri dan sekadar perkongsian dgn rakan-rakan yang baru dalam bidang penyusuan.

Sekarang dah bulan 5 tapi Ain sedang menghabiskan stok bulan 2,stok yang dibuat ketika dalam pantang. Jika anda betul2 mahu menikmati keindahan breastfeeding,tanamkan azam seawal ketika anda disahkan mengandung yang anda mahu menyusukan anak anda dan jangan lupe untuk berdoa semoga impian anda untuk menyusukan dipermudahkan oleh-Nya.

Tentang milk booster,saya tidak pernah mengambil sebarang milk booster cuma saya tidak skip my meals(tapi kadang2 terskip jugak especially dinner sbb kadang2 badan terlalu penat bekerja pd waktu siang)dan most important thing DO NOT SKIP YOUR PUMPING SESSION.




Happy Breastfeeding Mommies!

**Tak sempat nak organize EBM dalam ni.Main sumbat jer

0 org nak conteng on "EBM@4months"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez