Friday, June 28, 2013

Cerita daddy pulak


Tahun ni Alhamdulillah rezeki tidak putus2 masuk. Sejak dari Januari sehingga sekarang ade je duit masuk tidak kira dari arah mane,kiri kanan depan belakang.Syukur sangat....rezeki anak-anak.

Sekarang ni pulak D banyak dapat job untuk wiring.Die pon mmg sangat suke buat wiring.So far die dah buat 8 biji rumah since dari January aritu.Mungkinla tak banyak but okayla bagi org yg mule2 nak menapak dalam bisnes gini.Eh....bisnes ke??hehehe....insyallah.......in planning utk ambil lessen kontraktor.Bile dah ade lesen kontraktor nanti boleh la grab job yg besar sikit :).

**D is stand for DADDY.lepas ni I will use D instead of daddy

4 org nak conteng on "Cerita daddy pulak"

Adlin Mohamad on June 29, 2013 at 11:00 AM said...

alhamdulillah mula2 susah2 sikit kan lama2 senag lenang ..
asben lin pulak nk beli lesen kontraktor tu ada org nak jual 30K tgh pk memikirkan jugak ..lesen tu selalu dbkl bg job

anna on July 1, 2013 at 8:49 AM said...

betul tu lin.....rezeki dah dtg bergolek dekat lin tu,kene grab cpt,lgpon dah ade client ttp utk bg projek tp 30K tu la nak kene cari kan

Syima ~Mama Kyra~ on July 1, 2013 at 1:51 PM said...

amboi biz baru nmpk..ptt la offer nak wiring rumah kami..kekeke

anna on July 1, 2013 at 2:27 PM said...

hehehe...biz kecil-kecilan je kaksyima

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez