Wednesday, June 26, 2013

JEREBU


Alhamdulillah cuace harini mendung dan hujan sekali sekala.Setelah sekian lama bumi dilanda jerebu akhirnya hujan turun jua, tak kira la ianya hujan asli ataupon hujan dari pembenihan hujan ,yang penting HUJAN.

Kesian anak2 tido malam tak lena termasuk la sikecik ain tu.Pandai betul...bile on ekon lenanya bukan main tp bila kite off(bile dah dekat2 nak subuh)die pon mule la geliat geliut badan,bile on balik eh eh sambung tido pulak die.Demand yer anak dara.

Baju tido anak2 pon ntah kemane sbb waktu malam pon pakai baju waktu siang(singlet lagi).


Harap2 hujan yang turun ni akan berterusan la sehari due lagi. Kesian bumi kita kan








**Gambar takde kene mengene dgn entry....heheheh

0 org nak conteng on "JEREBU"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez