Monday, June 24, 2013

Praktikal student


Setiap 6 bulan opis saya ni mmg akan sentiasa ada praktikal student,dorang ni dating silih berganti.Tapi dalam banyak2 budak praktikal,yang kali ni punya betul2la kureng.Ade sekali my klik bagi kerja dekat praktikal student tp korang tau tak ape yg die ckp

"akak bagi saya keje ni dahtu akak takde keje la"

Bisa kan ayat die,kang bagi sebeban keje kat ko baru tau.Die igt satu keje je yg kita buat kat opis,dok ngadap mende tu hari2 ke.

Kesudahannya big boss tendang balik ke HR dan buat surat bg dekat pensyarah dorang.Tulah...banyak sangat songehkan.Tak pasal2 kene repeat sem.

OK...nak kuar pg event kat Tmpoint.Beginilah keje dekat state asyik kene pg event jer.

2 org nak conteng on "Praktikal student"

duniafana on June 24, 2013 at 10:39 AM said...

ofis saya dah lama xde prktkl stdnt

Syima ~Mama Kyra~ on June 24, 2013 at 1:50 PM said...

sonok keja kat state..bole kuar2 mgular sekali..xde la bosan cam HQ perap cni je...kekeke

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez