Friday, June 14, 2013

Projek kek


Saya mmg suke membaking kek sebab anak2 termasuk bapak anak suke sangat mkn kek especially moist cake.Sebelum ni bila dah siap kukus saya tak rajin nak buat toping tapi sejak 2 menjak hariz eksaited sangat nak tolong mami masak kek,terpakse la merajinkan diri buat toping.Bile kek dah masak,biar kejap kat luar pastu terus masuk peti(cepat sikit kek sejuk)hehehe

Bile dah sejuk,toping pon dah siap panggil anak2 tabur coklat rise atas kek.



 Budak2 ni mmg suke tak pakai baju waktu malam sbb apak die dah ajar pas mandi takyah pakai baju sbb cuace panas.Fitri suke menjawab bile kite suh die pakai baju"eh...tayahla pakai baju,nanti puloh(peluh)....malas nak gado maka saya biarkan jela die mcmtu



Tengok tu....tabor dekat satu kawasan jer.Lantak la kan....janji hasrat hariz nak tolong mami masak tertunai.

2 org nak conteng on "Projek kek"

Syima ~Mama Kyra~ on June 17, 2013 at 10:40 AM said...

Klu anak suka kek..mak2 automatik jd rajin baking kan..cam kita ni sorg je suka kek..apak n anak x suka lgsg..byk beli dari buat..kekeke..

anna on June 26, 2013 at 12:47 PM said...

kalo sorang je mkn beli kek dekat SR la...baru berbaloi...hehehe

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez