Thursday, June 27, 2013

STRESS



***Kejadian Petang semalam

Mane tak stress...buat meeting pukul 5 petang.Office hr end at 530.HALOOO!!!!....saya ni bukannya workaholic okay!Saya ade anak-anak yg harus diambil perhatian.Yelah....nak kene ambil dekat taska ain pulak nak pg ambil dekat pengasuh,lagpon susu yg saya tinggal mmg cukup untuk dari pukul 8 sampai 530 sahaje.

Mintak maaf la yer,kalo org nak kate saya ni mengelat taknak masuk meeting....org tu boleh blah!Lgpn saya sudah update semua keje2 saya dekat boss


***Update pagi tadi

Boss kecik saya kate State GM asyik sebut nama saya.(buek!GM boleh blah)::mood meluat dgn GM
Siap perli kate kalau takde transport boleh pakai NISSAN TEANA die jemput saya kat opis.Eh....perlu ke GM tu nak sebut teana die tu??Eiii...pleaseeeeeeeeeeee


Ubat untuk hilang stressss.PEACE





***Sbb stress sangat sampai tercerite hal keje dekat blog.Sorila yerrr.Bile dah cerite ni rase lega sikit

2 org nak conteng on "STRESS"

Hayati Sakaria on June 27, 2013 at 1:39 PM said...

Ana.. kita kat sini pun stress gak.. keja melambak....

anna on June 27, 2013 at 2:13 PM said...

itula tie,nasib baik la pg balik keje tak stress atas jalan kan kan kan

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez