Monday, July 8, 2013

Dialog bersama Fitri


Dialog 1

tgh salin pampers ain

Fitri: eh,nape ain takde k__e?
Me: yela...ain kan girl,abg ngah boy
Fitri: yela...iki boy ain girl
Me: abg hariz ade k__e?
Fitri: ade,daddy pon ade

Innocent jer jawapan die tu


Dialog 2

Fitri nak pg mandi

Me: eeiii....ape tu abg ngah?
Fitri: K__e la
Me: bukan K__e,bebird la
Fitri: eh...bukan la K__e
Me: yela....K__e tu utk ape
Fitri: pee la.....

kehkehkehkeh


Dialog 3

Baru lepas makan roti canai

Fitri: eh...pedasnya
Me:ape yg pedas
Fitri: tu (sambil tunjuk plastic roti canai yg ditapau oleh daddy)kene kat kaki die
Me: gelak besar**bukan pedas la abgngah.....panas laaaa


Sebenarnya ade banyak lg dialog yg kelako dgn fitri tp tak boleh nak recall.Layan borak dgn fitri mmg best sbb satu kita Tanya sepuluh die jawab



6 org nak conteng on "Dialog bersama Fitri"

Khairyna on July 9, 2013 at 8:44 AM said...

kehkehkeh..paling kelakar yg dialog 1..hahaha tergelak besar org

anna on July 9, 2013 at 11:09 AM said...

hahahah....sensored sikit dialog 1 tu :p

Khairyna on July 9, 2013 at 2:21 PM said...

kehkeh..klu danial lg sedap..dia cite kat pok&mok sedara dia "abah ada misai kat situ"..hahaha..mana dia nmpk pun tak tau

anna on July 9, 2013 at 2:39 PM said...

woops...itu lg sensored zie tp musykil la mane die tau "misai" kat situ....hahahaha

Syima ~Mama Kyra~ on July 12, 2013 at 11:58 AM said...

Hahaha...seb baik x nmpk apak punya :))

anna on July 15, 2013 at 1:48 PM said...

yang tu 18tahun keatas jer kaksyima...hahaha

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez