Tuesday, July 2, 2013

Report Card Day


Kelmarin Taska Hariz dan fitri ade buat hari report kad untuk penggal pertama. Saya mmg eager sangat nak pg sbb nak tau perkembangan anak2 secare detail.

Ain saya tinggalkan sbb takut tak boleh nak cakap lame2 dgn ticer dorang. Alhamdulillah.....fitri day by day die semakin baik.Mule2 masuk dulu cikgu die cakap fitri adalah seorg yg pemalu.Berat sangat mulut die mcm ade emas.Kalau cikgu tanye die buat keras jer(padahal kat rumah diela paling banyak mulut)tapi dari bulan ke bulan tgk social development die makin bagus.


Rekod prestasi fitri untuk penggal pertama
 Pokok kelapak fitri.Ngehngehngeh

 Tahulah hariz sekarang ni ape pesen tah amik gambo suke sangat jelir lidah.
Sila abaikan kain yang bersepah kat belakang tu yer. Laundry day adalah hari minggu sahaja.


Bagi hariz pulak komen cikgu adalah die sangat suke main.Kene garang2 baru die nak dgr cakap.Maka disebabkan itu saya benarkan die marah kalau die taknak dgr cakap tapi Alhamdulillah dalam banyak main begitu banyak jugak mende yg die dah pandai dan yang paling penting 90% bacaan asas untuk solat die dah hafal.

ABC,123 dari depan ke belakang lulus tapi bukan cemerlang,masih ade sangkut2 jugak cume 123 tu mmg die lulus dengan cemerlang.Pesan saya kepada cikgu kalau boleh by end of this year saya nak hariz betul2 boleh hafal dan kenal ABC sampai Z dan boleh bace at least 2 sukukata sbb tahun depan dah 6 tahun.

Habis dah penggal pertama,penggal kedua sudah bermule,harap anak-anak saya menjadi anak-anak yg cemerlang gemilang dan terbilang.AMIN



***Hariz taknak ambik gambar.Susah betul nak ambik gambar die sekarang ni

0 org nak conteng on "Report Card Day"

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez