Friday, July 19, 2013

Rezeki bulan Ramadhan


Petang semalam mase ambil budak2 dekat taska pengetua taska consider as pengetua la kot sbb die yg incharge keseluruhan taska panggil saya

"kak,nanti masuk kejap yer saya nak jumpa"

Tibe2 terus rase berdebar mcm festime nak dating dgn boypren,kehkehkeh.Dalam kepale otak ni dah rase mcm borang yg kiteorg isi dulu tu dah ade jawapan tp takde nak berharap sangat since ramai jugak yg minta dan kate cikgu tahun lepas sorang pon tak dapat.

Ok...back to the story,maka saya pon masukla dalam pejabat dan cikgu pon tunjuk la surat sambil senyum2.Wah....tak sangke sungguh hariz layak dapat.



Katenye dalam ramai2 yang mintak hanya 4 org je yg dapat termasuk hariz.Syukur alhamdulillah!Rezeki dibulan ramadan.

Haritu mase cikgu suruh isi borang untuk bantuan ni saya hanya suke2 isi,tak salah kalau mencuba kan.

So esok adalah hari penyampaian cek kepada kesemua anak2 yg layak dapat.Bukan Taska Anjung Naluri aje tp ade 24 buah tadika yg lain jugak layak dapat.Eh...cek bukan atas name anak tapi atas name bapa.


***Sebelum ni hariz ke Taska lain tp saya tgk tiada perkembangan ms die kat taska tu maka saya tukarkan die ke anjung naluri tahun ni.Mmg pilihan yang tepat saya rase sbb banyak perkare yg die dah belajar dan yg paling best die dah pandai eja name sendiri :)

2 org nak conteng on "Rezeki bulan Ramadhan"

Syima ~Mama Kyra~ on July 19, 2013 at 11:59 AM said...

Tahniah Hariz dan Mizi..bole guna utk soping raya :D

anna on August 1, 2013 at 4:23 PM said...

hehehe...mmg langsai utk hari raye je duit tu

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez