Tuesday, August 13, 2013

7 Bulan dah


Harini nak cerita anak dara yang dah berumur 7 bulan.Cerita hari raye kite peram dulu sampai masak ranum.

Milestone rasenye masih belum banyak berubah since dari umur 6 bulan,maybe volume suare kot yg dah berubah...makin besar makin pandai jerit dan mulut riuh mcm burung pipit ape kene mengena tah suare dgn burung pipit
boleh duduk jika kita dudukkan die.
Baju kait tu handmade tau uollss.

 mata bulat macam mummy...huhuhu
Steady ajer hariz posing sebelah adik

So itu sahaje untuk harini.Kendian kite stori mori citer raye pulok.daaaaa

2 org nak conteng on "7 Bulan dah"

Adlin Mohamad on August 14, 2013 at 9:03 AM said...

cepatkan x lama lagi setaun ..keysha lagi 2 minggu turn 1 dah

Syima ~Mama Kyra~ on August 15, 2013 at 1:43 PM said...

eh nk peram smpi bila? cpt upload tak sbr nak tgk anak dara tu bergaun di pagi raya :) :D

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez