Tuesday, August 27, 2013

HB daddy!


It was D's birthday yesterday.Happy Birthday daddy!

There are no special event even tiup2 lilin kek pon takde,cume mummy gigih buat moist kek itupon sbb hari2 hariz tanye bile mummy nak buat kuih raye padehal syawal berbaki seminggu jer lg anak.

Gambar pon tak sempat nak snap sbb on wiken mummy jadi superwoman dari pagi sampai ke petang since D ade kerja yg harus disiapkan. Mujur anak-anak behave ajer consider as behave la sbb mummy tak turn tu incredible hulk hari tu dan suare pon hanya gune low pitch ajer.

So....HAPPY BIRTDAY DADDY.Sayang daddy banyak2...muah!!

2 org nak conteng on "HB daddy!"

asam garam hidup on August 27, 2013 at 5:09 PM said...

HB to Mr Mizi..

anna on August 29, 2013 at 8:53 AM said...

TQ kak ina..cntik gmbr profile..hehe,bile nak update blog???

 

MYLIFETIMEJOURNEY Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez